Baby

Newborn fotoshoot fotograaf Groningen
Newborn fotoshoot fotograaf Groningen
Fotograaf Groningen
23-7-2022 Suzanne Zoe 45
8-5-2021 Sascha Onnes 44
29-8-2020 Miriam en Carlos 43kopie
23-1-2021 Jasmijn 149
18-2-2021 Jasmijn en Evy 40-2
Spiegel-foto
21-5-2022 Jake & Mae 138 bw
previous arrow
next arrow

Newborn fotoshoot of moeder & kind fotoshoot

Groningen Amsterdam Utrecht

Maak een herinnering voor het leven

Mijn stijl

Mijn stijl van fotograferen is klassiek en tijdloos. Geïnspireerd door bekende schilderijen en glamour fotografen. In de afgelopen 16 jaar heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en weet hoe ik vrouwen het mooist op de foto kan zetten.

De studio

Omdat ik door heel Nederland adverteer kan het zijn dat je verschillende steden op mijn website ziet staan bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Groningen. Mijn fotostudio zit alleen in Groningen.

Newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot fotografeer ik over het algemeen als de baby tussen de 2 en 4 weken oud is. Jullie baby slaapt dan nog veel en zo klein als ze dan zijn worden ze natuurlijk nooit meer, een prachtig moment om vast te leggen. 

Moeder & kind fotoshoot

Deze fotoshoot is voor ouders die geen newborn foto’s willen maken als hun baby 3 weken oud is maar liever iets langer wachten. Een moeder & kind fotoshoot doe ik vaak tussen de 4 en 11 maanden, ook na die tijd is het natuurlijk mogelijk een moeder & kind fotoshoot te boeken. Waarom een moeder & kind fotoshoot in plaats van een newborn fotoshoot? Jullie kleine laat al wat meer persoonlijkheid zien na een paar maanden en kan al een beetje reageren op papa en mama. Voor sommige mama’s is het prettiger om niet binnen een paar weken na de bevalling op de foto te gaan, je bent nog niet helemaal hersteld en vaak erg moe. Als baby’s net geboren zijn veranderen ze heel snel en na een paar weken zal je baby er alweer anders uit zien.

Pakketten

De pakketten voor newborn beginnen vanaf 349,- en de pakketten voor moeder & kind fotoshoots beginnen vanaf 499,- incl. haar en make-up. Meer informatie kan je opvragen via het contact formulier of de whatsapp link hier onder.

Garderobe

In mijn studio heb ik een eigen garderobe met kleding voor de mama en voor newborn baby’s. Deze gebruiken we tijdens de fotoshoot, je mag natuurlijk altijd zelf iets meebrengen. 

De fotoshoot

Vooraf aan de fotoshoot hebben we contact via zoom om jouw fotoshoot te bespreken. Samen kijken we wat het mooiste is voor jouw fotoshoot. Tijdens deze sessie zoeken we foto’s die jou aanspreken; we kijken naar kleding, poseren, haar, make-up enz. Gedurende de fotoshoot help ik je met poseren, hoe je moet kijken en welke houding het beste past. Je hoef je dus geen zorgen te maken over het poseren of andere dingen, daarin begeleid ik je zodat jij op je mooist op de foto komt.

Afspraak plannen

Via het contact formulier of de whatsapp link rechts onder kan je contact opnemen om een afspraak te maken. 

×
Klik op de whatsapp button hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@ehphoto.nl. 
Bellen kan naar 0616677192.
× Hoe kan ik je helpen?