Bruidsfotografie

Opzoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk? 

Hoi ik ben Elsbeth, trouwfotograaf en gevestigd in Groningen. Voor mij als trouwfotograaf is het bijzonder om op zo’n speciale dag aanwezig te mogen zijn en de schone taak van trouwfotograaf op mij te nemen. Bijna elk bruidspaar geeft aan spontane ontspannen foto’s te willen, en ik deel die mening. Het is belangrijk dat het bruidspaar zich, op de mooiste dag hun leven, prettig voelt en kan stralen. Dit zie je natuurlijk ook op de foto’s. Ieder bruidspaar heeft weer zijn eigen wensen, sommigen hebben precies in hun hoofd hoe ze elk detail willen en andere bruidsparen gaan mee met de flow en zien wel hoe het loopt. Als bruidsfotograaf luister ik, in het voorgesprek, goed naar de wensen van mijn bruidsparen waardoor elke reportage uniek wordt.  

Veel bruidsparen weten niet wat ze zich moeten voorstellen bij de reportage die komt kijken op de grote dag, en daar kom ik als bruidsfotograaf kijken. Als bruidsfotograaf zoek ik juist de verbondenheid tussen jullie en vindt ik het belangerijk dat je jezelf bent, maak grapjes met elkaar en laat zien wat jullie als bruidspaar voor elkaar voelen. Natuurlijk help ik jullie met het goed leggen van de jurk en geef ik aan wat een mooie houding is, maar laten we er vooral samen een onvergetelijk moment van maken.  

Als bruidsfotograaf let ik bijna op alles. Tijdens een trouwreportage gebeuren er veel dingen, maar de details zijn natuurlijk niet voor niks gekozen, bijvoorbeeld een foto van de ringen of de decoraties; de kinderen die ergens lekker zitten te spelen, emoties van de gasten tijdens de ceremonie. Al die mooie momenten probeer ik als bruidsfotograaf te vangen tijdens het huwelijk, zodat dit een tastbare en waardevolle herinnering wordt voor in de toekomst.  

Als bruidsfotograaf in Groningen focus ik mij op de bruid en bruidegom, om jullie draait de dag maar natuurlijk vergeet ik jullie gasten niet. Ik zoom in op emotie, verbondenheid, blijdschap en onderlinge uitwisseling.  

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via het contact formulier. 

« 2 van 2 »