Bruidsfotografie

Op zoek naar een bruidsfotograaf?

Een bruidsfotograaf kiezen doe je niet zomaar, jullie trouwfoto’s zijn heel belangrijk. Na jullie bruiloft is niks zo tastbaar als jullie trouwfoto’s om jullie grote dag te herinneren.

Waarom Elsbeth Hoekstra?

✅ 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf

✅ Tijdloze stijl

✅ Professionele apparatuur van de beste kwaliteit

✅ Onopvallend werkzaam op de achtergrond

✅ Gespecialiseerd in bruidsreportages

✅ Platliggende trouwalbums van de beste kwaliteit

✅ Award winnende trouwfotograaf

✅ Advies voor jullie bruiloft

Wat zeggen mijn bruidsparen over mij?

Denise

Een hele fijne, relaxte bruiloft gehad mede dankzij Elsbeth Hoekstra. Vooraf hebben we alles goed doorgesproken en heeft ze ook meegedacht over fotolocaties. Op de dag zelf wist ze precies wat ze moest doen. Ze doet haar werk onopvallend, waardoor de momenten heel spontaan blijven. Ieder belangrijk moment is door haar vastgelegd. Ook het fotoboek dat ze voor ons maakte had niet beter gekund. Al met al super tevreden en we zouden haar warm aanbevelen aan andere stellen.

Chris

Wij hebben Elsbeth gekozen als onze bruiloftsfotografe en wat een goeie keus is dat geweest! Elsbeth is een fijn persoon om om je heen te hebben die dag, geruisloos en accuraat legt ze alles vast, ze heeft een prachtig oog voor detail en vooral een heel fijn mens. Wij raden haar van harte aan!

Alle reviews kan je nalezen via the perfect wedding

Pakketten bruidsfotografie

Pakket 1 €899,- 

– Kennismakingsgesprek. 

– 6 uren fotografie.  

– Verrassingsalbum 20×20 inc 24 bladen en 50 foto’s met linnen omslag. 

– Reportage van 200 foto’s bewerkt op groot formaat geleverd op USB. 

– Advies voor de planning, leveranciers enz.

– Sneak peek binnen 3 dagen.

Meest gekozen

Pakket 2 €1299,-  

– Kennismakingsgesprek.

– 8 uren fotografie. 

– 1 platliggend trouwalbum 30×30 linnen of leren kaft naar keuze. 

– 100 foto’s in het album verspreid over 40 pagina’s. 

– Reportage van 200 foto’s bewerkt op groot formaat geleverd op USB. 

– Advies voor de planning, leveranciers enz.  

– Sneak peek binnen 3 dagen.

Pakket 3 €1599,-  

– Kennismakingsgesprek. 

– 10 uren fotografie. 

– 1 platliggend trouwalbum 30×30 linnen of leren kaft naar keuze. 

– 100 foto’s in het album verspreid over 40 pagina’s. 

– Reportage, van 500 foto’s bewerkt op groot formaat geleverd op USB. 

– Advies voor de planning, leveranciers enz.

– Sneak peek binnen 3 dagen.

Extra opties: 

– Love shoot vooraf aan de trouwdag.

– 2e fotograaf.

– Save the date, bedank en trouwkaarten. 

– Ontwerp trouwkaart.

– Online foto galary.

– Same day edit, een selectie van 40/60 foto’s als slide show op de bruiloft.

Extra opties voor het album:

– Luxe bewaardoos voor het trouwalbum.

– Ouder album’s.

 

De trouwalbums

Mijn werkwijze.

Ik ben Elsbeth, trouwfotograaf en gevestigd in Groningen. Voor mij als trouwfotograaf is het bijzonder om op zo’n speciale dag aanwezig te mogen zijn en de schone taak van trouwfotograaf op mij te nemen. Bijna elk bruidspaar geeft aan spontane ontspannen foto’s te willen, en ik deel die mening. Het is belangrijk dat het bruidspaar zich, op de mooiste dag hun leven, prettig voelt en kan stralen. Dit zie je natuurlijk ook op de foto’s. Ieder bruidspaar heeft weer zijn eigen wensen, sommigen hebben precies in hun hoofd hoe ze elk detail willen en andere bruidsparen gaan mee met de flow en zien wel hoe het loopt. Als bruidsfotograaf luister ik, in het voorgesprek, goed naar de wensen van mijn bruidsparen waardoor elke reportage uniek wordt.  

Veel bruidsparen weten niet wat ze zich moeten voorstellen bij de reportage die komt kijken op de grote dag, en daar kom ik als bruidsfotograaf kijken. Als bruidsfotograaf zoek ik juist de verbondenheid tussen jullie en vindt ik het belangerijk dat je jezelf bent, maak grapjes met elkaar en laat zien wat jullie als bruidspaar voor elkaar voelen. Natuurlijk help ik jullie met het goed leggen van de jurk en geef ik aan wat een mooie houding is, maar laten we er vooral samen een onvergetelijk moment van maken.  

Als bruidsfotograaf let ik bijna op alles. Tijdens een trouwreportage gebeuren er veel dingen, maar de details zijn natuurlijk niet voor niks gekozen, bijvoorbeeld een foto van de ringen of de decoraties; de kinderen die ergens lekker zitten te spelen, emoties van de gasten tijdens de ceremonie. Al die mooie momenten probeer ik als bruidsfotograaf te vangen tijdens het huwelijk, zodat dit een tastbare en waardevolle herinnering wordt voor in de toekomst.  

Als bruidsfotograaf in Groningen focus ik mij op de bruid en bruidegom, om jullie draait de dag maar natuurlijk vergeet ik jullie gasten niet. Ik zoom in op emotie, verbondenheid, blijdschap en onderlinge uitwisseling.