Bruidsfotografie

Hoe belangrijk zijn herinneringen voor jullie?

De grote dag, jullie kijken er al weken naar uit. Alles is mooi en staat er bij zoals jullie dit in gedachten hadden. Hiervoor wil je een goede bruidsfotograaf zodat al deze momenten een herinnering blijven voor later in een prachtige trouwreportage.

Dat belangrijke moment dat je niet wil missen. De traan van de partner, de blik van jullie geliefden tijdens de ceremonie, kinderen die de grootse lol hebben. Al die momenten gevangen in foto’s, dat maakt jullie trouwdag een herinnering voor altijd.

Pakket 1 €799,- 

– Kennismakingsgesprek. 

– 6 uren fotografie.  

– Verrassingsalbum 20x20 inc 24 bladen en 50 foto’s met linnen omslag. 

– Reportage van 200 foto’s bewerkt op groot formaat geleverd op USB. 

– Advies voor de planning, leveranciers enz.

– Sneak peek binnen 3 dagen.

Meest gekozen

Pakket 2 €1180,-  

– Kennismakingsgesprek.

– 8 uren fotografie. 

– 1 platliggend trouwalbum 30x30 linnen of leren kaft naar keuze. 

– 100 foto’s in het album verspreid over 40 pagina’s. 

– Reportage van 200 foto’s bewerkt op groot formaat geleverd op USB. 

– Advies voor de planning, leveranciers enz.  

– Sneak peek binnen 3 dagen.

Pakket 3 €1480,-  

– Kennismakingsgesprek. 

– 10 uren fotografie. 

– 1 platliggend trouwalbum 30x30 linnen of leren kaft naar keuze. 

– 100 foto’s in het album verspreid over 40 pagina’s. 

– Reportage, van 500 foto’s bewerkt op groot formaat geleverd op USB. 

– Advies voor de planning, leveranciers enz.

– Sneak peek binnen 3 dagen.

Extra opties: 

– Love shoot vooraf aan de trouwdag.

– 2e fotograaf.

– Save the date, bedank en trouwkaarten. 

– Ontwerp trouwkaart.

– Online foto galary.

– Same day edit, een selectie van 40/60 foto’s als slide show op de bruiloft.

Extra opties voor het album:

– Luxe bewaardoos voor het trouwalbum.

– Ouder album’s.

 

De trouwalbums

Mijn werkwijze.

Ik ben Elsbeth, trouwfotograaf en gevestigd in Groningen. Voor mij als trouwfotograaf is het bijzonder om op zo’n speciale dag aanwezig te mogen zijn en de schone taak van trouwfotograaf op mij te nemen. Bijna elk bruidspaar geeft aan spontane ontspannen foto’s te willen, en ik deel die mening. Het is belangrijk dat het bruidspaar zich, op de mooiste dag hun leven, prettig voelt en kan stralen. Dit zie je natuurlijk ook op de foto’s. Ieder bruidspaar heeft weer zijn eigen wensen, sommigen hebben precies in hun hoofd hoe ze elk detail willen en andere bruidsparen gaan mee met de flow en zien wel hoe het loopt. Als bruidsfotograaf luister ik, in het voorgesprek, goed naar de wensen van mijn bruidsparen waardoor elke reportage uniek wordt.  

Veel bruidsparen weten niet wat ze zich moeten voorstellen bij de reportage die komt kijken op de grote dag, en daar kom ik als bruidsfotograaf kijken. Als bruidsfotograaf zoek ik juist de verbondenheid tussen jullie en vindt ik het belangerijk dat je jezelf bent, maak grapjes met elkaar en laat zien wat jullie als bruidspaar voor elkaar voelen. Natuurlijk help ik jullie met het goed leggen van de jurk en geef ik aan wat een mooie houding is, maar laten we er vooral samen een onvergetelijk moment van maken.  

Als bruidsfotograaf let ik bijna op alles. Tijdens een trouwreportage gebeuren er veel dingen, maar de details zijn natuurlijk niet voor niks gekozen, bijvoorbeeld een foto van de ringen of de decoraties; de kinderen die ergens lekker zitten te spelen, emoties van de gasten tijdens de ceremonie. Al die mooie momenten probeer ik als bruidsfotograaf te vangen tijdens het huwelijk, zodat dit een tastbare en waardevolle herinnering wordt voor in de toekomst.  

Als bruidsfotograaf in Groningen focus ik mij op de bruid en bruidegom, om jullie draait de dag maar natuurlijk vergeet ik jullie gasten niet. Ik zoom in op emotie, verbondenheid, blijdschap en onderlinge uitwisseling.