Over Elsbeth Hoekstra Fotograaf in Groningen

Wie is Elsbeth.

Ik ben Elsbeth Hoekstra, bruids- en portretfotograaf in Groningen. Ik woon in Groningen met mijn vriend en kat. In 2005 begon ik met een studie fotografie. Van een studie werd fotografie een liefde, passie, levenswijze, beroep maar vooral iets wat ik elke dag met een grote glimlach op mijn gezicht mag doen. In de fotografie focus ik me voornamelijk op het maken van portretten, bruidsreportages, bedrijfsreportages, producten en het fotograferen van modellen. Het mooiste halen uit een persoon en je persoonlijkheid vastleggen op een foto is iets wat elke reportage weer een uitdaging maakt. De sparkel in je ogen, en die herkenbare glimlach die wil ik voor jou vangen op beeld.

Mijn stijl.

Onzichtbaar en toch aanwezig, dat hoor ik vaak terug op reportages. Verder wil ik alles zo spontaan en uniek mogelijk houden. Een ongedwongen goede sfeer alsof je met een vriend op een bankje een drankje drinkt en er toevallig een foto gemaakt wordt.

Pakketten.

Op mijn trouwfotografie pagina  bied ik verschillende pakketten. Je mag hierin zelf samenstellen hoeveel uren je mij aanwezig wil hebben, of dit nu voor een paar uur is of voor de hele dag. De reportages gaan al vanaf 800 euro.

Voor andere reportages en fotoshoots kan je een kijkje nemen in deze pagina.

Award.

Afgelopen februari won Elsbeth een award in de categorie bruidsfotografie.

Laatste werk.

Wil je meer weten over mij en op de hoogte blijven van mijn laatste werk? Op facebook en Instagram (link hier onder) staat elke week mijn nieuwste werk.

Ik zie jullie graag terug aan de voorkant van mijn lens!

Hartelijke groet, Elsbeth

Vragen? Neem gerust contact op.

3 + 14 =

 

Fotoshoot Groningen

Elsbeth Hoekstra is fotograaf en gevestigd in Groningen stad aan de Atoomweg 10. Gaan jullie binnenkort trouwen, ook voor op je bruiloft heeft Elsbeth verschillende pakketten. Opzoek naar een fotograaf voor een familieportret n de foto studio of op locatie het is allebei mogelijk. Ook voor zwangerschap en Newborn foto's ben je hier aan het goede adres. 

‘ Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.’

– Peter Lindbergh –