Tips voor toekomstige bruidsparen

  • januari 8, 2019
  • No comments
  • Author: elsbeth

Tips voor toekomstige bruidsparen.

Trouwen doen je niet elke dag, dat zou een dure bezigheid zijn. Zo loop je op de ene bijzondere dag tegen dingen aan waar je nooit bij hebt stilgestaan omdat je het  nog nooit eerder hebt gedaan. Omdat ik vaak de hele dag bij het bruidspaar ben loop ik vaak samen met hun tegen die dingen aan. 

Tips voor de bruid. 

– Het moment begint. Je haar zit goed, je make-up zit perfect, je ziet er geweldig uit. Nu nog in die jurk. We hebben het geoefend in de winkel maar nu lukt het niet meer. Tip: maak een filmpje in de trouwwinkel tijdens het aan doen van de jurk. Dat scheelt heel wat stressen op de ochtend van de bruiloft.

– Ingelopen of niet, trouwschoenen gaan altijd knellen, ze zijn gewoon niet gemaakt om een hele dag op te lopen. Neem een paar lekker zittende schoenen mee die er “knap” uit zien en je ook voor een dagje winkelen wel aan zou willen doen. De meeste bruidjes hebben al pijn aan hun voeten voordat de ceremonie begonnen is, omdat ze tijdens de fotoshoot veel lopen. Vaak is dat nergens voor nodig want de schoenen zie je toch niet onder een lange jurk.  

Tips voor de bruidegom. 

– Een mooie bloem op je pak kan er natuurlijk prachtig uit zien. Het nadeel dat de mannen ten opzichte van de vrouwen hebben is dat de bloem rechtop moet staan. Vaak zie ik de moeder van de bruid peentjes zweten om de corsage met speldjes en magneetjes vast te krijgen want die bloem is veel te zwaar. Kies dan ook een lichte corsage, die houdt het veel langer vol en zakt niet steeds naar beneden.

– Zie je het al voor je, je hebt je prachtige bruid opgehaald; jullie stralen en lopen samen naar de trouwauto. Je houdt de deur open voor je bruid en stapt zelf aan de andere kant in. Opeens hoor je “krak”, je voelt een scheur in je broek. Ik heb het al vaak gezien, een bruidegom die uit zijn broek scheurt van voor tot achter. Wil je zeker weten dat jou dit niet overkomt, dan zou ik aanraden even een extra naadje te stikken. Dat scheelt heel wat stress op de dag zelf. 

Categories

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *