Zakelijke profiel foto

  • juli 30, 2019
  • No comments
  • Author: elsbeth

Zakelijke profiel foto

Ik benoem het vaak als ik praat met ondernemers, de eerste indruk. We weten allemaal dat je die niet nog eens over doet. Geef je een stevige hand? Wat voor kleding heb je aan? Lach je of kijk je serieus?  En de kleur van je kleren? Uit onderzoek blijkt dat de kleur blauw het meest betrouwbaar over komt; maar zijn regels juist niet om te doorbreken?

Veel vragen over dat eerste moment en ons onderbewuste pikt geheid allerlei signalen op. Zonder het door te hebben, plaatsen we mensen in een hokjes. Wat een lullige knoop in zijn stropdas, er zitten nog kruimels in zijn baard, zijn gulp staat open. We doen het allemaal. 

Daarom kan je in ieder geval in het zakelijk leven maar beter je best doen voor die goede eerste indruk!

Heb je wel eens gedacht aan een zakelijke profiel foto? Je gebruikt jouw profiel foto misschien voor de handtekening onder je email of voor je LinkedIn pagina. En ook daar is de eerste indruk van je toekomstige klant of werkgever belangrijk.

Al jaren maak ik zakelijke profiel foto’s en vind dat mentale stukje super interessant. Ik zet jou graag zo voordelig mogelijk op de foto zodat men niet alleen je uiterlijk herkent maar ook iets van je karakter.

Meer zien? https://ehphoto.nl/zakelijke-profiel-foto/

Categories

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *