Boudoir

Boudoir fotoshoot groningen 1
11-2-2022 Sascha 100
3-12-2021 Silvia 191
3-12-2021 Silvia 163
11-2-2022 Sascha 122
3-12-2021 Silvia 299 bw
11-2-2022 Sascha 77
previous arrow
next arrow

Boudoir fotoshoot Groningen Amsterdam Utrecht

Maak een herinnering voor het leven

Mijn stijl

Mijn stijl van fotograferen is klassiek en tijdloos. Geïnspireerd door bekende schilderijen en glamour fotografen. In de afgelopen 16 jaar heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en weet hoe ik vrouwen het mooist op de foto kan zetten.

Pakketten

De pakketten voor boudoir fotoshoots beginnen vanaf 499,- incl. haar en make-up. Meer informatie kan je opvragen via het contact formulier of de whatsapp link hier onder.

Garderobe

In mijn studio heb ik een eigen garderobe met kleding voor de boudoir shoot, daarin vind je onder andere jurken, doeken, body’s, tops, blazers, lingerie en kimono’s. Deze gebruiken we tijdens de fotoshoot, je mag natuurlijk altijd zelf iets meebrengen. 

De fotoshoot

Vooraf aan de fotoshoot hebben we contact via zoom om jouw fotoshoot te bespreken. Samen kijken we wat het mooiste is voor jouw fotoshoot. Tijdens deze sessie zoeken we foto’s die jou aanspreken; we kijken naar kleding, poseren, haar, make-up enz. Gedurende de fotoshoot help ik je met poseren, hoe je moet kijken en welke houding het beste past. Je hoef je dus geen zorgen te maken over het poseren of andere dingen, daarin begeleid ik je zodat jij op je mooist op de foto komt.

Haar en make-up

Elke fotoshoot is incl haarstyling en make-up door een van mijn professionele visagistes. Tijdens het zoom gesprek bespreken we de juiste look voor jou. 

Afspraak plannen

Via het contact formulier of de whatsapp link rechts onder kan je contact opnemen om een afspraak te maken. 

Maak een afspraak

Contact Us

×
Klik op de whatsapp button hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@ehphoto.nl. 
Bellen kan naar 0616677192.
× Hoe kan ik je helpen?