Glamour portret

boudoir fotoshoot prijs, lingerie foto shoot, sensuele boudoir fotoshoot, Groningen, Amsterdam, Utrecht
boudoir fotoshoot prijs, lingerie foto shoot, sensuele boudoir fotoshoot, Groningen, Amsterdam, Utrecht
6-3-2021 Mina Mos 166bw
19-3-2021 Charmaine Borg 126
6-3-2021 Mina Mos 181bw
4-2-2022 Renee 654 bw
11.01.15 Coiffure awards (288)
11-3-2022 Charmaine 136
previous arrow
next arrow

Portret fotoshoot 

Maak een herinnering voor het leven

Mijn stijl

Mijn stijl van fotograferen is klassiek en tijdloos. Geïnspireerd door bekende schilderijen en glamour fotografen. In de afgelopen 16 jaar heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en weet hoe ik vrouwen het mooist op de foto kan zetten.

Pakketten

De pakketten voor glamour fotoshoots beginnen vanaf 499,- incl. haar en make-up. Meer informatie kan je opvragen via het contact formulier of de whatsapp link hier onder.

Garderobe

In mijn studio heb ik een eigen garderobe met kleding voor de glamour shoot, daarin vind je onder andere jurken, doeken, body’s, tops, blazers en kimono’s. Deze gebruiken we tijdens de fotoshoot, je mag natuurlijk altijd zelf iets meebrengen. 

De fotoshoot

Vooraf aan de fotoshoot hebben we contact via zoom om jouw fotoshoot te bespreken. Samen kijken we wat het mooiste is voor jouw fotoshoot. Tijdens deze sessie zoeken we foto’s die jou aanspreken; we kijken naar kleding, poseren, haar, make-up enz. Gedurende de fotoshoot help ik je met poseren, hoe je moet kijken en welke houding het beste past. Je hoef je dus geen zorgen te maken over het poseren of andere dingen, daarin begeleid ik je zodat jij op je mooist op de foto komt.

Haar en make-up

Elke fotoshoot is incl haarstyling en make-up door een van mijn professionele visagistes. Tijdens het zoom gesprek bespreken we de juiste look voor jou. 

Afspraak plannen

Via het contact formulier of de whatsapp link rechts onder kan je contact opnemen om een afspraak te maken. 

Achter de schermen