Over Elsbeth

Wie is Elsbeth.

Fotografie is geweldig, voor mij een vak en voor velen een hobby. Elke week ben ik bezig mijzelf te inspireren en probeer ik nieuwe dingen uit. Uniek zijn en streven naar het mooiste resultaat, dat is waar ik voor ga.

In 2005 begon ik een 4 jarige fotografie opleiding. Tijdens mijn studie specialiseerde ik mij in portretfotografie. Daar is mijn liefde begonnen voor portret en bruidsfotografie. Ik wil de blik vangen die puur is, vanuit een echte emotie. We leven in een wereld waar iedereen met een schuin oog de camera in de gaten houd. Als ik een foto maak zie ik dat ze de onderkin verbergen en een kleine glimlach opzetten. Ik wil mensen vangen in het moment, alsof ik onzichtbaar de wereld registreer.

Over de foto studio.

Ik beschik over een ruime fotostudio in Groningen stad, centraal gelegen aan ring oost. Heel geschikt voor grote groepen op de foto te zetten voor bijvoorbeeld familie foto’s. Ook kan maak ik zakelijke portretten, zwangerschap foto’s, newborn foto’s en reguliere portretten in mijn fotostudio. 

Laatste werk.

Wil je meer weten over mij en op de hoogte blijven van mijn laatste werk? Op facebook en Instagram staat elke week mijn nieuwste werk.

Ik zie jullie graag terug aan de voorkant van mijn lens!

Hartelijke groet, Elsbeth

Vragen? Neem gerust contact op.

3 + 13 =

 

Fotoshoot Groningen

Elsbeth Hoekstra is fotograaf en gevestigd in Groningen stad aan de Stavangerweg 21-10. Gaan jullie binnenkort trouwen, ook voor op je bruiloft heeft Elsbeth verschillende pakketten. Opzoek naar een fotograaf voor een familieportret n de foto studio of op locatie het is allebei mogelijk. Ook voor zwangerschap en Newborn foto's ben je hier aan het goede adres. 

‘ Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.’

– Peter Lindbergh –