Over Elsbeth

De fotograaf

Hey lieve lezer, na het zien van alle foto’s is het ook fijn te weten wie nou de fotograaf is achter al deze beelden. Het is natuurlijk prettig om te weten wie er straks in de studio staat achter zo’n grote camera.

Ongeveer 13 jaar geleden behaalde ik mijn diploma als fotograaf, sinds dien maak ik portretten van mooie, inspirerende mensen. Naast fotografie houd ik van sporten, yoga, thee en chocola (vooral de combi ;), ik heb een paard en 2 lieve katten.

Ik wordt tijdens het fotograferen heel enthousiast als alles samen komt, mooie belichting, haar en make-up, de juiste kleding en een fijne sfeer. Want als jij je goed voelt, dan maken we mooie foto’s. Zo is mijn studio ook ingericht, samen creëren we een fijne sfeer waardoor je je relaxt en goed voelt en we een shoot neerzetten die je voor altijd bijblijft. 

Op de hoogte blijven? Iedereen week plaatst ik nieuwe updates op facebook en instagram.

beste boudoir fotoshoot fotograaf Nederland zwangerschap fotoshoot Nederland Groningen Utrecht Amsterdam
zwangerschapsfotoshoot, fotoshoot zwangerschap, zwangerschapsshoot met partner, Groningen, Amsterdam, Utrecht

Over de fotostudio.

Elsbeth beschikt over een fotostudio in Groningen stad, centraal gelegen aan ring oost. 

In de fotostudio heb ik een aparte visagie ruimte waar mijn visagiste de mooiste looks creëert afgestemd op jouw wensen. In de walk in closet heb ik meer dan 100 verschillende jurken, doeken, body’s, tops enz op jouw perfecte look te creëeren.

Laatste werk.

Wil je meer weten over mij en op de hoogte blijven van mijn laatste werk? Op facebook en Instagram staat elke week mijn nieuwste werk.

Ik zie jullie graag terug aan de voorkant van mijn lens!

Liefs, Elsbeth

Backstage tijdens een zwangerschap, glamour en boudoir fotoshoot

Backstage tijdens een zwangerschap en newborn fotoshoot

 

Fotograaf Groningen Amsterdam Utrecht

Elsbeth Hoekstra is fotograaf en gevestigd in Groningen aan de Stavangerweg 21-10. In de fotostudio fotografeert Elsbeth zwangerschap, newborn, moeder & kind en glamour fotoshoots.

Nothing is impossible the word itself says 'i'm possible'.