Over Elsbeth

Wie is Elsbeth.

Fotografie is geweldig, voor mij een vak en voor velen een hobby. Elke week ben ik bezig mijzelf te inspireren en probeer ik nieuwe dingen uit. Uniek zijn en streven naar het mooiste resultaat, dat is waar ik voor ga.

In 2005 begon ik een 4 jarige fotografie opleiding. Tijdens mijn studie specialiseerde ik mij in portretfotografie. Daar is mijn liefde begonnen voor portret en bruidsfotografie. Ik wil de blik vangen die puur is, vanuit een echte emotie. We leven in een wereld waar iedereen met een schuin oog de camera in de gaten houd. Als ik een foto maak zie ik dat ze de onderkin verbergen en een kleine glimlach opzetten. Ik wil mensen vangen in het moment, alsof ik onzichtbaar de wereld registreer.

Over de fotostudio.

Ik beschik over een ruime fotostudio in Groningen stad, centraal gelegen aan ring oost. Heel geschikt voor grote groepen op de foto te zetten voor bijvoorbeeld familie foto’s. Ook kan maak ik zakelijke portretten en reguliere portretten in mijn fotostudio. De studio beschikt over een omkleed ruimte.

Voor zwangerschap en newborn heb ik verschillende jurken, doeken, kleedjes en mandjes. Zo kan ik volledig de styling van de fotoshoot doen. De studio beschikt over een aankleed kussen, een ruimte waar je je baby kan voeden en waar je kan omkleden.

Foto cursus

Sinds een aantal jaar geef ik fotografie cursussen. Dat begon voor de klas bij een basis school en middelbare school. Inmiddels geef ik les aan beginners en gevorderden in mijn eigen fotostudio. Als creatief persoon is leren uit een boek lastig en vaak niet leuk, mijn visie is dan ook, zo veel mogelijk doen dan leer je het snelste. Mijn fotocursussen bestaan dan ook grotendeels uit praktijk opdrachten. Er komt veel informatie op je af tijdens een fotocursus maar iedereen loopt aan het eind van de cursus met veel nieuwe inspiratie en informatie de deur uit.

Meer weten over mijn fotografie cursussen? https://ehphoto.nl/fotocursus

zakelijk portret fotograaf studio Groningen

Laatste werk.

Wil je meer weten over mij en op de hoogte blijven van mijn laatste werk? Op facebook en Instagram staat elke week mijn nieuwste werk.

Ik zie jullie graag terug aan de voorkant van mijn lens!

Hartelijke groet, Elsbeth

Maak een afspraak

Contact Us

 

Fotoshoot Groningen

Elsbeth Hoekstra is fotograaf en gevestigd in Groningen stad aan de Stavangerweg 21-10. Gaan jullie binnenkort trouwen, ook voor op je bruiloft heeft Elsbeth verschillende pakketten. Opzoek naar een fotograaf voor een familieportret n de foto studio of op locatie het is allebei mogelijk. Ook voor zwangerschap en Newborn foto's ben je hier aan het goede adres. 

‘ Be daring, be different, be impractical, be anything that will assert integrity of purpose and imaginative vision against the play-it-safers, the creatures of the commonplace, the slaves of the ordinary.’

– Peter Lindbergh –