Over Elsbeth

De fotograaf

Dit jaar bestaat Elsbeth Hoekstra Photography 11 jaar. Elsbeth Studeerde 11 jaar geleden af als portret fotograaf met als specialisaties studio fotografie.

Mijn liefde voor fotografie begon zo’n 16 jaar geleden toen ik een documantaire zag over een glamour fotograaf. Het triggerde mij en tot op de dag van vandaag ben ik dol op deze stijl. Ik creërer unieke beelden en wil dat je je comfortabel en mooi voelt tijdens de fotoshoot. Met jaren ervaring achter de camera weet ik wat vrouwen mooi vinden en hoe ze op de foto willen. Glamour staat in mijn foto’s dan ook centraal. 

 

Wil je meer weten over fotografie, leren hoe je betere foto’s moet maken en weten wat mij bezig houd? Klik hier

Op de hoogte blijven? Iedereen week plaatst Elsbeth nieuwe updates van haar werk en fotografie cursussen op social media. 

Fotograaf Groningen
fotograaf zwangerschap fotoshoot Groningen Amsterdam Utrecht

Over de fotostudio.

Elsbeth beschikt over een fotostudio in Groningen stad, centraal gelegen aan ring oost. 

In de fotostudio heb ik een aparte visagie ruimte waar mijn visagiste de mooiste looks creëert afgestemd op jouw wensen. In de walk in closet heb ik 100 verschillende jurken, doeken, body’s, tops enz op jouw perfecte look te creëeren.

Laatste werk.

Wil je meer weten over mij en op de hoogte blijven van mijn laatste werk? Op facebook en Instagram staat elke week mijn nieuwste werk.

Ik zie jullie graag terug aan de voorkant van mijn lens!

Hartelijke groet, Elsbeth

Maak een afspraak

Contact Us

 

Fotograaf Groningen Amsterdam Utrecht

Elsbeth Hoekstra is fotograaf en gevestigd in Groningen aan de Stavangerweg 21-10. In de fotostudio fotografeert Elsbeth zwangerschap, newborn, mommy and me en glamour fotoshoots.

Nothing is impossible the word itself says 'i'm possible'.

×
Klik op de whatsapp button hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@ehphoto.nl. 
Bellen kan naar 0616677192.
× Hoe kan ik je helpen?