Moeder en Kind

Fotograaf Groningen
zwangerschapsfotoshoot, fotoshoot zwangerschap, zwangerschapsshoot met partner, Groningen, Amsterdam, Utrecht
newborn fotoshoot, babyshoot, newborn fotograaf, Groningen, Amsterdam, Utrecht
18-2-2021 Jasmijn en Evy 40-2
23-7-2022 Suzanne Zoe 45
8-5-2021 Sascha Onnes 44
29-8-2020 Miriam en Carlos 43kopie
21-5-2022 Jake & Mae 138 bw
18-3-2022 Noah Bobby 306
previous arrow
next arrow

Moeder & kind fotoshoot

Maak een herinnering voor het leven

Mijn stijl

Mijn stijl van fotograferen is klassiek en tijdloos. Geïnspireerd door bekende schilderijen en glamour fotografen. In de afgelopen 16 jaar heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en weet hoe ik vrouwen het mooist op de foto kan zetten.

De studio

Omdat ik door heel Nederland adverteer kan het zijn dat je verschillende steden op mijn website ziet staan bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Groningen, dit omdat ik een specifieke fotografie stijl heb. Mijn fotostudio zit alleen in Groningen.

Moeder & kind fotoshoot

Deze fotoshoot is voor ouders die geen newborn foto’s willen maken als hun baby 3 weken oud is maar liever iets langer wachten. Een moeder & kind fotoshoot doe ik vaak tussen de 4 en 11 maanden, ook na die tijd is het natuurlijk mogelijk een moeder & kind fotoshoot te boeken. Waarom een moeder & kind fotoshoot in plaats van een newborn fotoshoot? Jullie kleine laat al wat meer persoonlijkheid zien na een paar maanden en kan al een beetje reageren op papa en mama. Voor sommige mama’s is het prettiger om niet binnen een paar weken na de bevalling op de foto te gaan, je bent nog niet helemaal hersteld en vaak erg moe. Als baby’s net geboren zijn veranderen ze heel snel en na een paar weken zal je baby er alweer anders uit zien.

Pakketten

De pakketten voor een moeder en kind fotoshoot begint vanaf 499,- incl. haar en make-up. Meer informatie kan je opvragen via het contact formulier of de whatsapp link hier onder.

Garderobe

In mijn studio heb ik een eigen garderobe met kleding voor de mama. Deze gebruiken we tijdens de fotoshoot, je mag natuurlijk altijd zelf iets meebrengen. 

De fotoshoot

Vooraf aan de fotoshoot hebben we contact via zoom om jouw fotoshoot te bespreken. Samen kijken we wat het mooiste is voor jouw fotoshoot. Tijdens deze sessie zoeken we foto’s die jou aanspreken; we kijken naar kleding, poseren, haar, make-up enz. Gedurende de fotoshoot help ik je met poseren, hoe je moet kijken en welke houding het beste past. Je hoef je dus geen zorgen te maken over het poseren of andere dingen, daarin begeleid ik je zodat jij op je mooist op de foto komt.

Afspraak plannen

Via het contact formulier of de whatsapp link rechts onder kan je contact opnemen om een afspraak te maken. 

Achter de schermen 

Open whatsapp
Scan de code
Heb je een vraag over prijzen, pakketten of iets anders? Ik hoor graag van je.