Newborn

Voor altijd een blijvende herinnering.

Het gevoel dat je buik groeit is onbeschrijfelijk. Na ongeveer 40 weken is de kleine er al en is je mooie buik verdwenen. De kleine ligt in jullie armen. In deze weken vliegt het ene na het andere bijzondere moment jullie om de oren.

Een blijvende herinnering met foto’s van de beste kwaliteit.

De echte waarde van een foto is pas achteraf te bepalen. Jouw buik op zijn mooist. Als jullie kleine nog ini mini is. Herinneringen kunnen vervagen in een foto zodat je ze nooit meer vergeet.

Pakket 1:

Newborn fotoshoot €149,-

– Kosten voor de fotoshoot.

– Fotoshoot in de fotostudio of bij jullie thuis.

– Verschillende kleedjes, doeken, mandjes enz voor de aankleding van de fotoshoot.

– 7 bewerkte foto’s digitaal op groot formaat.

Meest gekozen

Pakket 2: Newborn en zwangerschap fotoshoot €299,-

– Kosten voor de newborn en zwangerschap fotoshoot.

– Zwangerschap fotoshoot in de fotostudio met je partner.

– Newborn fotoshoot in de studio of aan huis.

– Styling van de newborn en zwangerschap fotoshoot.

– 14 bewerkte foto’s digitaal op groot formaat.

– Gratis 15x15 verassings album met linnen omslag.

Pakket 3:

Pakket 3: Newborn, zwangerschap en 1 jaar fotoshoot €449,-

– Kosten voor de newborn, zwangerschap en 1 jaar fotoshoot (uurprijs).

– Zwangerschap fotoshoot in de fotostudio met je partner.

– Newborn fotoshoot in de studio of aan huis.

– 1 jaar fotoshoot in de studio of buiten.

– Styling van de newborn, zwangerschap en 1 jaar fotoshoot.

– 21 bewerkte foto’s digitaal op groot formaat.

– Gratis 15x15 verassings album met linnen omslag.

Opzoek naar een fotograaf voor newborn foto’s?

Newborn fotografie, wauw wat is dat speciaal om dat vast te leggen. Baby’s vinden het vaak wat onwennig om na een paar dagen of weken al als volwaardig model voor de camera te moeten verschijnen. Daarom is het fijn dat de newborn baby bij aankomst van de fotoshoot nog lekker in slaap is en het begin van de fotoshoot niet echt mee krijgt. Ik vind het mooi als de foto om het kindje draait en gebruik daarom niet heel veel extra materialen en attributen. De meeste newborn foto’s worden gemaakt in de eerste 3 weken na de geboorte. Maar ook daarna zijn foto’s van baby’s mooi en enorm schattig.

Bij een newborn fotoshoot varieer ik graag met verschillende thema’s, bijvoorbeeld met lente of herfst, met romantisch of stoer. Geef gerust aan wat uw ideeën zijn. Het leuk om na de Newborn fotoshoot nog even met zijn allen op de foto te gaan, om samen met het hele gezin dit belangrijke moment vast leggen, hier is alle ruimte voor in mijn foto studio maar ook op locatie is dit geen probleem en vinden we altijd wel een geschikte plek.

Ook kom ik aan huis voor het maken van newborn foto’s, dit kan heel prettig zijn na een zware bevalling. Bent u opzoek naar een Newborn fotograaf en heeft uw speciale wensen voor deze newborn fotoshoot, geef het gerust aan. Ik werk vaak met voorbeeld foto’s zodat ik weet wat de stijl is van de ouders van de newborn baby. Zelf beschik ik over aan aantal tools die ik kan gebruiken bij de newborn fotoshoot maar als u zelf leuke materialen heeft neem dit gerust mee.