Newborn fotoshoot

previous arrow
next arrow
Slider

Newborn fotoshoot Groningen

Een newborn fotoshoot doe je als de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is. Baby’s slapen in die tijd veel waardoor het voor hun prettiger is om op de foto te gaan. 

Elsbeth heeft een fotostudio vol baby spulletjes van zachte en natuurlijke materialen en verschillende achtergronden voor de fotoshoot. De fotostudio is warm en heeft een aparte ruimte om te voeden en een aankleedkussen om de kleine te verschonen.

Fotoshoot tijdens de coronacrisis? Ik heb mijn studio zo aangepast dat ik newborn en zwangerschap fotoshoots nog steeds in de studio kan doen.

Fotoshoot tijdens de coronacrisis? Ik heb mijn studio zo aangepast dat ik newborn en zwangerschap fotoshoots nog steeds in de studio kan doen op veilige afstand.

Tips voor het maken van mooiere newborn foto’s met je telefoon lees ze hier.

Meer informatie, tarieven en reviews, klik hier.

Maak een afspraak

Contact Us

Opzoek naar een fotograaf voor newborn foto’s?

Newborn fotografie, wauw wat is dat speciaal om dat vast te leggen. Baby’s vinden het vaak wat onwennig om na een paar dagen of weken al als volwaardig model voor de camera te moeten verschijnen. Daarom is het fijn dat de newborn baby bij aankomst van de fotoshoot nog lekker in slaap is en het begin van de fotoshoot niet echt mee krijgt. Ik vind het mooi als de foto om het kindje draait en gebruik daarom niet heel veel extra materialen en attributen. De meeste newborn foto’s worden gemaakt in de eerste 3 weken na de geboorte. Maar ook daarna zijn foto’s van baby’s mooi en enorm schattig.

Bij een newborn fotoshoot varieer ik graag met verschillende thema’s, bijvoorbeeld met lente of herfst, met romantisch of stoer. Geef gerust aan wat uw ideeën zijn. Het leuk om na de Newborn fotoshoot nog even met zijn allen op de foto te gaan, om samen met het hele gezin dit belangrijke moment vast leggen, hier is alle ruimte voor in mijn foto studio maar ook op locatie is dit geen probleem en vinden we altijd wel een geschikte plek.

Ook kom ik aan huis voor het maken van newborn foto’s, dit kan heel prettig zijn na een zware bevalling. Bent u opzoek naar een Newborn fotograaf en heeft uw speciale wensen voor deze newborn fotoshoot, geef het gerust aan. Ik werk vaak met voorbeeld foto’s zodat ik weet wat de stijl is van de ouders van de newborn baby. Zelf beschik ik over aan aantal tools die ik kan gebruiken bij de newborn fotoshoot maar als u zelf leuke materialen heeft neem dit gerust mee.