Newborn fotoshoot

newborn fotoshoot groningen

Fotograaf Groningen Newborn fotoshoot.

Een newborn fotoshoot, wauw wat is dat speciaal om dat vast te leggen. Baby’s vinden het vaak wat onwennig om na een paar dagen als volwaardig model voor de camera te moeten verschijnen. Daarom is het fijn dat de newborn baby bij aankomst van de fotoshoot nog lekker in slaap is en het begin van de fotoshoot niet echt mee krijgt. Ik vind het mooi als de foto om het kindje draait en gebruik daarom vindt ik het mooi dat de baby niet te drukke kleertjes aan heeft maar het liefst in een luier en doek ligt.. De meeste newborn foto’s worden gemaakt in de eerste 3 weken na de geboorte. Maar ook daarna zijn foto’s van baby’s mooi en enorm schattig om te fotograferen.

Het leuk om na de Newborn fotoshoot nog even met zijn allen op de foto te gaan, om samen met het hele gezin dit belangrijke moment vast leggen, hier is alle ruimte voor in mijn foto studio maar ook op locatie is dit geen probleem en vinden we altijd wel een geschikte plek.

Ook kom ik aan huis voor het maken van newborn foto’s, dit kan heel prettig zijn na de bevalling. Bent u opzoek naar een Newborn fotograaf en heeft uw speciale wensen voor deze newborn fotoshoot, geef het gerust aan. Ik werk vaak met voorbeeld foto’s zodat ik weet wat de stijl is van de ouders van de newborn baby. Zelf beschik ik over genoeg leuke dekens en kleedjes om voor jullie kindje een warm nestje te maken. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via het contact formulier.