Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Elsbeth Hoekstra Photography

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Elsbeth Hoekstra Photography

Afspraak fotoshoot

Indien de klant 30 minuten later verschijnt dan de afgesproken tijd is het mogelijk dat de afspraak niet door kan gaan. Dit ivm andere afspraken. Kosten voor visagie en de fotoshoot worden dan voor 50% in rekening gebracht.

Annuleren

Indien de fotoshoot vanuit de klant niet plaats kan vinden zal de klant 48 uur vooraf aan de fotoshoot melden.

Bestandsformaten

De gekozen foto’s worden geleverd in jpeg hoge resolutie bestanden. Raw bestanden worden niet vrij gegeven.

Bewaren bestanden

De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van een back up van de aangeleverde bestanden. Bestanden worden sowieso door de fotograaf bewaard maar mocht hier onverhoopt iets mee gebeuren is de fotograaf niet aansprakelijk.

Betaling

Het betaal termijn van de factuur bedraagt 2 weken. Indien de klant niet betaald zal er een betalingsherinnering verstuurd worden. Na 2 herinneringen zal de factuur doorgestuurd worden naar het incasso bureau. Alle bijkomende kosten zijn voor de klant.

Fotografie

De klant is op de hoogte van de stijl van de fotograaf (zie het recente portfolio op www.ehphoto.nl). De fotograaf zal rekening houden met de wensen van de klant maar zal daarin niet afstappen van haar fotografie stijl. Ten alle tijden heeft de fotograaf de regie over de fotoshoot en neemt de beslissingen betreft welke foto’s gemaakt worden.

Foto gebruik

De klant mag de digitale foto’s online gebruiken en afdrukken maken. Het zelf aanpassen van de foto’s door bijvoorbeeld bijsnijden, photoshop of instagram filters is niet toegestaan. Voor een aanpassing vraag de fotograaf. Voor commercieel gebruik dient de naam en website van de fotograaf genoemd te worden (Elsbeth Hoekstra Studio www.ehphoto.nl)

Galerij

Na de fotoshoot ontvang je de foto’s in de online galerij. Deze galerij is bedoelt om de foto’s uit te zoeken. De onbewerkte foto’s mogen niet worden gedownload en gedeeld.

Na de fotoshoot staan de foto’s in de galerij om uit te zoeken. De galerij staat in totaal 2 weken online. Met uitzondering is het mogelijk deze kosteloos met 1 week te verlengen. Elke extra week bedraagt €25,-

Het is niet mogelijk na de 1e selectie meer foto’s te kiezen. Alle foto’s dienen op hetzelfde moment gekozen te worden.

Haar en make-up

Als de klant niet tevreden is over haar en make-up wordt dit gemeld op het moment dat de visagist aanwezig is zodat zij een aanpassing kan doen. Als dit niet gemeld word kan de fotoshoot niet kosteloos nogmaals plaatsvinden. Ook is het niet mogelijk in photoshop een andere look te creëren.

Pakket fotoshoot

Bij het boeken van de fotoshoot is de klant op de hoogte van de op dat moment geldende prijzen van pakketten en extra foto’s en gaat akkoord met deze prijzen.

Photoshop

Als de klant de foto’s heeft gekozen zal de fotograaf deze bewerken. Het is niet mogelijk wensen voor de nabewerking door te geven. Als de fotograaf de foto’s heeft bewerkt is het wel mogelijk wensen voor de nabewerking door te geven als de fotograaf iets over het hoofd gezien heeft. Tot 1 keer is een wijziging kosteloos. Bij de 2e keer worden er per foto €10,- extra kosten in rekening gebracht.

Aanpassingen dienen binnen 1 week na de levering van de foto’s doorgegeven te worden.

De fotograaf zal in photoshop elke gekozen foto bewerken. De originele foto zal grotendeels in tact blijven en aan de stijl van de foto zal geen grote verandering plaats vinden.

Levering foto’s

Als de klant de foto selectie heeft bevestigd via e-mail of whatsapp zal de fotograaf deze selectie bewerken. De verwerkingstijd van de foto’s zal tussen de 2 tot 4 weken liggen. Als de klant de selectie doorgeeft aan de fotograaf zal deze tijd bevestigd worden.

De foto’s worden geleverd door middel van een online galerij.

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld om elke fotoshoot duidelijk en zonder verassingen te laten verlopen. Laten er er een prachtige fotoshoot van maken

×
Klik op de whatsapp button hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@ehphoto.nl. 
Bellen kan naar 0616677192.
× Hoe kan ik je helpen?