Zwangerschap fotoshoot

previous arrow
next arrow
Slider

Zwangerschap fotoshoot Groningen

Een zwangerschap fotoshoot doe je over het algemeen rond de 34/35 weken. Wil je eerder is dat ook geen probleem. Elsbeth heeft een studio met verschillende achtergronden, jurken, doeken, kimono’s enz. Je kan je omkleden in een apparte ruimte waar een grote spiegel hangt. 

Elsbeth werkt met verschillende lichttechnieken en helpt je met de juiste houdingen. Ook al ben je misschien wat veranderd tijdens de zwangerschap met de juiste begeleiding zet ze jou op je mooist op de foto. 

Fotoshoot tijdens de coronacrisis? Ik heb mijn studio zo aangepast dat ik newborn en zwangerschap fotoshoots nog steeds in de studio kan doen op veilige afstand. Ook in de huidige lockdown morgen jullie met max 2 volwassenen langskomen.

Tips voor het maken van mooiere zwangerschap foto’s met je telefoon lees hier.

Meer informatie, tarieven en reviews, klik hier

Zwangerschap fotoshoot fotograaf Groningen
Zwangerschap fotoshoot fotograaf Groningen

Maak een afspraak

Contact Us

Opzoek naar een fotograaf voor foto’s van je zwangere buik?

Een zwangerschap fotoshoot is zo bijzonder om te doen. Bij een zwangerschap fotoshoot vind ik het mooi om niet een standaard beeld te maken. Ik werk graag met tegenlicht om schaduwen te creeeren, hierdoor komt een zwangere buik mooi tot zijn recht.

Dit kan bij mij in de fotostudio of als het weer het toelaat buiten. Een zwangerschap fotoshoot mag best een beetje artistiek of met een grapje er in, een foto met papa en natuurlijk een aantal mooie foto’s van mama en haar mooie buik alleen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat u zich tijdens de zwangerschap fotoshoot op uw gemak voelt. Elsbeth een heel ervaren fotograaf die u snel op uw gemak stelt.

De studio van Elsbeth Hoekstra Photography biedt de privacy om u om te kleden, daarnaast mag u aangeven wat uw wensen van de fotoshoot zijn zodat het resultaat ook past bij uw wensen. Tijdens de zwangerschap fotoshoot is het mogelijk verschillende kleren mee te nemen, we maken verschillende foto’s waaruit u na de fotoshoot kan kiezen hoeveel foto’s u af wil nemen.

×
Klik op de whatsapp button hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur een e-mail naar info@ehphoto.nl. 
Bellen kan naar 0616677192.
× Hoe kan ik je helpen?