Zwangerschap fotoshoot

previous arrow
next arrow
Slider

Zwangerschap fotoshoot Groningen

Professionele foto’s laten maken tijdens je zwangerschap? De gedachte van een fotoshoot kan best spannend zijn want je wil wel mooi op de foto staan. Als fotograaf help ik je met de juiste pose aannemen, het uitkiezen van de juiste kleding en door het gebruik van de juiste belichting zet ik jou op je mooist op de foto. In de studio heb ik verschillende jurken en doeken die geschikt zijn voor de zwangerschap fotoshoot.

Fotoshoot tijdens de coronacrisis? Ik heb mijn studio zo aangepast dat ik newborn en zwangerschap fotoshoots nog steeds in de studio kan doen op veilige afstand.

Tips voor het maken van mooiere zwangerschap foto’s met je telefoon. Lees hier.

Meer informatie, tarieven en reviews, klik hier

Maak een afspraak

Contact Us

Opzoek naar een fotograaf voor foto’s van je zwangere buik?

Een zwangerschap fotoshoot is zo bijzonder om te doen. Bij een zwangerschap fotoshoot vind ik het mooi om niet een standaard beeld te maken. Ik werk graag met tegenlicht om schaduwen te creeeren, hierdoor komt een zwangere buik mooi tot zijn recht.

Dit kan bij mij in de fotostudio of als het weer het toelaat buiten. Een zwangerschap fotoshoot mag best een beetje artistiek of met een grapje er in, een foto met papa en natuurlijk een aantal mooie foto’s van mama en haar mooie buik alleen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat u zich tijdens de zwangerschap fotoshoot op uw gemak voelt. Elsbeth een heel ervaren fotograaf die u snel op uw gemak stelt.

De studio van Elsbeth Hoekstra Photography biedt de privacy om u om te kleden, daarnaast mag u aangeven wat uw wensen van de fotoshoot zijn zodat het resultaat ook past bij uw wensen. Tijdens de zwangerschap fotoshoot is het mogelijk verschillende kleren mee te nemen, we maken verschillende foto’s waaruit u na de fotoshoot kan kiezen hoeveel foto’s u af wil nemen.