Newborn fotoshoot

  • mei 4, 2019
  • No comments
  • Author: elsbeth

Deze newborn foto blijft erg bijzonder voor mij.
Eind vorig jaar had ik met de papa en zwangere mama van deze meisjes een afspraak voor een zwangerschap fotoshoot. Een paar dagen voordat de zwangerschap fotoshoot plaats zou vinden kreeg ik een mailtje: ‘het gaat niet meer door want ze zijn er al’. Ik schrok want 29 weken is echt wel erg vroeg. Er was een tweeling geboren en naar omstandigheden ging het goed met de ouders en de kleine meisjes.

We spraken af om de zwangerschap fotoshoot te veranderen in een newborn fotoshoot. Ik stookte de kachel hoog op in de studio, zodat deze lekker warm was voor de newborn baby’s. In een mandje waar normaal 1 baby in past konden de tweeling samen liggen. Ze lagen lekker te slapen en genoten van de warmte. Een bijkomende reden om de kachel op te stoken is dat ik het mooi vind om newborn baby’s niet helemaal in te pakken in kleertjes, maar dat de foto juist om het babietje draait. Al die lieve kleine vingertjes, teentjes, beentjes en armpjes wil ik echt wel graag op de foto. 

Juist bij deze kleine babietjes gebeurde er iets speciaals, zoals je wel ziet op de foto, en op dat moment ik wist: nu moet ik er bij zijn! en schoot een aantal foto’s achter elkaar.
Deze foto is het resultaat van de liefde die er op zo’n jonge leeftijd al lijkt te zijn tussen 2 zusjes.

Wil je meer zien van mijn werk als newborn fotograaf? https://ehphoto.nl/newborn-fotoshoot-groningen/

 

Categories

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *